Gizlilik Politikası

Pusulabet gizlilik politikası, kişisel verilerin toplanmasına dair kuralları düzenlemektedir. Buna göre isim, soy ad, doğum tarihi, cinsiyet vb. bilgiler toplanmaktadır. Bilgileriniz, ” Kişisel Verileri Koruma Kanunu” kapsamında kaydedilir.

Üstelik, data kaydında çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. Sitenin politikasında bilgilerin kullanımı ya da paylaşımına dair detaylar anlatılır. Bu nedenle üye formunuzu doldurmadan şartları okumalısınız. Kuralları öğrendiğinizde platform çok daha rahat işlem yaparsın.

Kişisel Verilerin Toplaması ve Koruma

Hem kişisel verileriniz hem de iletişim bilgileriniz sitede toplanmaktadır. IP adresi, tarayıcı bilgileri, oturum açma bilgileriniz vb. datalar işlenir. Ek olarak Pusulabet profil bilgilerinizde sistemde toplanır. Söz konusu bilgilerin toplaması, bet deneyiminizin geliştirilmesi amacı taşımaktadır.

Kullanıcı bilgileriniz SSL şifreleme ile korunmaktadır. Ayrıca bilgiler siber saldırılara karşı özel sunucularda depolanır. Teknik veriler de sitenizin hizmet akışını düzenlemektedir. Öyle ki ilgi alanınıza yönelik oyunlar ve bonuslar sunulur. Kişisel veriler sayesinde çok daha kaliteli hizmet alabilirsin.

Kullanıcı Bilgileri İfşa Nedenleri

Pusulabet, kullanıcı bilgilerinizi kiralamaz yahut satmaz. Sadece gerekli durumlarda bazı kurumlarla paylaşmaktadır. Bunun dışında sitenin personeli dahi verilere erişemez. Bu da sizin güven içinde hizmet almanızı sağlamaktadır. Verilerin paylaşım nedenlerinden biri güvenliktir.

Çoklu hesap kullanımı veya ortak IP taramasında bilgileriniz yetkili birimlere açılmaktadır. Bunun yanı sıra hile durumunda üyenin bilgileri öteki sitelere iletilebilir. Verilerinizi düzeltme, silme veya yenileme haklarınızı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.